Διακαής πόθος των γονιών .. μια αξέχαστη βάπτιση για το νεοφώτιστο !!!

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εννέα μήνες τρυφερότητας και αγωνίας να πάνε όλα καλά... η μοναδική για κάθε ανθρώπινο πλάσμα στιγμή του τοκετού... οι πρώτες στιγμές που μοιραζόμαστε με το νεογέννητο μωρό μας... Όμορφες εμπειρίες της ζωής που μας πλημμυρίζουν σπάνια συναισθήματα ευτυχίας και πληρότητας.
Κορυφαίο γεγονός στην πορεία της κοινής ζωής μας με το μωρό μας είναι και η βάπτισή του, η είσοδός του δηλαδή στην χριστιανική κοινότητα και η μεταλαμπάδευση σε αυτό της χριστιανικής πίστης. Η αξία του μυστηρίου της βάπτισης για την πνευματική οντότητα του μωρού μας είναι αναμφίβολη. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και την κοινωνική πτυχή της ανθρώπινης φύσης, που προσδίδει στη βάπτιση διττό ρόλο: τόσο θρησκευτικό, όσο και  κοινωνικό.


Πράγματι, η βάπτιση έχει αποκτήσει στις μέρες μας έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς το νεοφώτιστο “συστήνεται” για πρώτη φορά στον περίγυρό μας, μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού μέρους. Διακαής πόθος όλων των γονιών είναι μία όμορφη και τρυφερή δεξίωση βάπτισης που θα μείνει αξέχαστη.
Μία εγγυημένη επιλογή για τη φιλοξενία της δεξίωσης της βάπτισης είναι ένα κτήμα εκδηλώσεων.   Η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μέρες μας και μάλιστα όχι τυχαία. Όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να εμπιστευτούν τους επαγγελματίες του είδους, καθώς η σημαντική εμπειρία που διαθέτουν, η τεχνογνωσία και η ολιστική προσέγγιση στη διοργάνωση της εκδήλωσης παρέχουν τα εχέγγυα για την επιτυχία.
Τα κτήματα βάπτισης που φιλοδοξούν να διοργανώσουν τη δεξίωση του μωρού σας είναι πολλά, κυρίως στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, όπου “ανθεί” το είδος. Για την τελική επιλογή του κτήματος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, γιατί παρά τις καλές προθέσεις, κάποιες μονάδες δεν διαθέτουν τα υψηλά στάνταρτς που απαιτούν οι περιστάσεις.
Για το λόγο αυτό αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στην επιλογή του χώρου, ελέγχοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους που καθιστούν μία απλή εκδήλωση βάπτισης αξέχαστη και ονειρεμένη. 
Σημαντική παράμετρος για την επιτυχία της εκδήλωσης είναι η θέση το κτήματος βάπτισης. Θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι κοντά στο κτήμα μπορούμε να κλείσουμε για την ημερομηνία που μας ενδιαφέρει και την εκκλησία, ώστε να διευκολύνουμε τους καλεσμένους μας και όχι μόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο μωρό μας το οποίο και θα πρέπει να φροντίσουμε να ταλαιπωρηθεί στο ελάχιστο δυνατό. Προς την κατεύθυνση αυτή μπορεί να βοηθήσουν και οι εγκαταστάσεις του κτήματος. Αναζητήστε λοιπόν ένα κτήμα, που προσφέρει ως παροχή εγκαταστάσεις για τη φροντίδα του μωρού.
Η δεξίωση της βάπτισης έχει στο μυαλό μας ταυτιστεί με ένα πάρτυ για τους μικρούς καλεσμένους. Είθισται μάλιστα πλέον οι γονείς να σχεδιάζουν ειδικά events για τα παιδιά με κλόουν και παιδαγωγούς που τα απασχολούν και τα ψυχαγωγούν. Τα κορυφαία κτήματα έχουν εξασφαλίσει τη συνεργασία των κατάλληλων επαγγελματιών για να σας διευκολύνουν. Φροντίστε επίσης να σιγουρευτείτε ότι ο χώρος της εκδήλωσης είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει με ασφάλεια μικρά παιδιά. 
Και όπως και σε κάθε άλλη εκδήλωση έτσι και στη βάπτιση του παιδιού σας είναι σημαντικό οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το κτήμα που θα επιλέξετε να είναι υψηλού επιπέδου. Πιστοποιημένο catering, οπτικοακουσικός εξοπλισμός, ηχητική κάλυψη, επαγγελματικός φωτισμός, καλαίσθητος στολισμός, αλλά και σωστή καθοδήγηση από ειδικούς στη διοργάνωση εκδηλώσεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την τελική σας απόφαση. 
Όποια και να είναι... να σας ζήσει!!!

 

http://www.avaptisto.gr/index.php/home/blog/65-diakais-pothos-ton-gonion-mia-axexasti-vaptisi-gia-to-neofotisto

Awesome Image

Η παράδοση ξεκινά τη δεκαετία 80 όπου η βιοτεχνία Μόδα σχεδιάζει και παράγει υψηλής ραπτικής παιδικά ρούχα. Για περισσότερο από μια δεκαετία η βιοτεχνία Μόδα αποκτά πελάτες σε όλη την Ελλάδα και αναγνωρίζεται για το καλοσχεδιασμένο και καλοραμμένο ρούχου που παράγει.

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευ-Τετ08:00-17:00
  • Τρι-Πεμ-Παρ 08:00-21:00
  • Σάββατο09:00-15:00
  • ΚυριακήΚλειστά