Φωτογραφηση

Φωτογραφία

Περιηγηθείτε στο menu Φωτογραφία επιλέγοντας την κατηγορία που επιθυμείτε Βάφτιση , Γάμος στο πάνω μέρος της σελίδας μας.Σε περίπτωση που επιθυμείτε συγκεκριμένες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της εταιρείας μας , τότε θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ .

  
Οι συνεργάτες μας με πολυετή πείρα στον χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και τον κινηματογράφο αναλαμβάνουν να καταγράψουν δημιουργικά τις προσωπικές και μοναδικές αυτές στιγμές της ζωή σας. Διαθέτοντας μέσα τελευταίας τεχνολογίας και πολύ φαντασία είναι στην διάθεσή σας για να δημιουργήσουν μαζί σας το υλικό των αναμνήσεών σας
 

Η φιλοσοφία μας

Φωτογράφιση και βάφτιση 
Η φιλοσοφία μας για την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της βάπτισης τοποθετεί στο επίκεντρο το παιδί και τους άλλους πρωταγωνιστές της ημέρας. Με διακριτικότητα αλλά και δημιουργικότητα καταγράφουμε με μοναδικό τρόπο τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές της ζωή σας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια παραμυθένια βίντεο-αφήγηση βασισμένη στη θεματική που έχετε επιλέξει για την βάπτιση του παιδιού σας (π.χ. μικρή πριγκίπισσα, πειρατής) αλλά και να δημιουργήσουμε το άλμπουμ της αρεσκείας σας με φωτογραφίες από τις ξεχωριστές αυτές στιγμές της βάπτισης. 


Φωτογράφιση και γάμος 
Η πείρα μας στη καλλιτεχνική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση εναρμονίζεται με το γούστο και τη φαντασία του κάθε ζευγαριού. Μαζί συζητάμε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να καλύψουμε τις πιο όμορφες αυτές στιγμές της ζωή σας. Είναι πολλά τα ζευγάρια που επιθυμούν πλέον μια πιο δημιουργική και όχι κλασική καταγραφή του γάμου τους. Εμείς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας δίνοντας μια μοντέρνα καλλιτεχνική ματιά στις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις σας!

http://www.avaptisto.gr/index.php/2012-01-05-06-48-10

Awesome Image

Η παράδοση ξεκινά τη δεκαετία 80 όπου η βιοτεχνία Μόδα σχεδιάζει και παράγει υψηλής ραπτικής παιδικά ρούχα. Για περισσότερο από μια δεκαετία η βιοτεχνία Μόδα αποκτά πελάτες σε όλη την Ελλάδα και αναγνωρίζεται για το καλοσχεδιασμένο και καλοραμμένο ρούχου που παράγει.

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευ-Τετ08:00-17:00
  • Τρι-Πεμ-Παρ 08:00-21:00
  • Σάββατο09:00-15:00
  • ΚυριακήΚλειστά

Επικοινωνία

  • Ελ. Βενιζέλου 63-71 Τ.Κ. 14231
    Νέα Ιωνία - Αθήνα
  • 210-2750938 | 210-2817002
  • [email protected]
© 2018 Avaptisto.gr. All Rights Reserved. By BLB.gr